Nieuwsbrief juni 2020

 
Terug naar de natuur op Buitenplaats Oudeweg
Beste liefhebbers van natuur, ruimte en architectuur,
 
We schrijven juni 2020. En wat is er veel veranderd sinds onze vorige nieuwsbrief. Een virus kreeg voor elkaar wat we tot voor kort niet voor mogelijk hadden gehouden. De wereld kwam tot stilstand. Wat een bizarre gewaarwording.
 
Stilstand is vaak achteruitgang. Maar het bood ons ook de kans om eindelijk eens stil te staan bij wat echt belangrijk is in het leven: liefde, geluk en gezondheid bijvoorbeeld. Maar ook bij de mogelijkheid om het vanaf nu helemaal anders te gaan doen.
 
Willen we terug naar waar we vandaan komen? Of gaan we samen bouwen aan een nieuwe toekomst met aandacht voor de dingen waar het echt om gaat? Op Buitenplaats Oudeweg hebben onze kopers die keuze al lang gemaakt.
 
Ineens stond alles stil. Nou ja; bijna alles. Want juist de natuur haalde opgelucht adem. De hemel kleurde weer helderblauw, het groen werd groener en we ruiken, proeven, voelen, zien en beleven het voorjaar intenser dan ooit. Zeker op Buitenplaats Oudeweg, waar we verder bouwen aan een plek in en met de natuur.
 
In deze nieuwsbrief vertel ik u graag meer over waar we nu staan en waar we naartoe gaan.
 
Frank Heerema
 
Alles verkocht! Of toch niet? Nog 1 villa beschikbaar
In de week voor de Open Dag op 5 oktober 2019 werden twee van drie nog beschikbare villa’s verkocht. De laatste villa volgde een week later. Maar… deze laatste villa, op kavel 4, is nu toch weer beschikbaar! Alsnog een unieke laatste kans om uw droom op Buitenplaats Oudeweg te realiseren. Parkwoning 4, met maar liefst 226 m2 woonoppervlakte, komt op een kavel van bijna 1.100 m2. De woning is bijzonder ruim opgezet en naar wens nog verder uit te breiden of aan te passen. Vraag EVE Architecten naar de mogelijkheden om het basisontwerp van de villa helemaal af te stemmen op uw persoonlijke woonwensen.
Bekijk het aanbod
 
Villa 6 opgeleverd
Na villa’s 7 en 9 is sinds kort ook Boswoning 6 opgeleverd. Een geweldige villa op een enorm kavel van maar liefst 14.000 m2, schitterend gelegen aan de rand van park en privé-bos. Wij feliciteren de nieuwe bewoners met het resultaat en heten hen uiteraard van harte welkom op hun nieuwe adres aan de Oudewegselaan 6 op Buitenplaats Oudeweg.
 
En ook villa 8 is klaar
Klassiek in een modern jasje, wat is Boswoning 8 mooi geworden. De toekomstige bewoners staan natuurlijk te trappelen om de sleutel in ontvangst te nemen. De ligging op een riant perceel van 1.462 m2 geeft hen straks een heerlijk gevoel van vrijheid en in de woning zelf vinden ze alle ruimte om te wonen en te leven zoals zij dat voor ogen hebben.
 
Inmiddels bewoond
Boswoning 7 werd vorig jaar al opgeleverd en begin dit jaar kregen de bewoners van Boswoning 9 de sleutel. De fraaie rietgedekte villa ligt op een perceel van maar liefst 2.870 m2 met aan de zuidzijde de parkvijver. Het heerlijke gevoel van wonen in de natuur wordt nog eens extra versterkt door de hoge bomen rondom de kavel.
 
Binnenkort ook bewoond...
De statige rietgedekte Boswoning 5 is zo goed als gereed en klaar om zijn nieuwe bewoners te verwelkomen. Binnenkort al krijgen ze de sleutel. Dat wordt een heerlijke zomer! Heel veel woonplezier gewenst op Buitenplaats Oudeweg.
 
Interesse?
Heeft u interesse om uw villa te realiseren in dit mooie kleinschalige- en exclusieve villa project? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze makelaar. Zij kunnen u alles vertellen over de huidige beschikbaarheid en mogelijkheden. 
 
www.buitenplaatsoudeweg.nl
 
Makelaardij Van der Linden
René van Groningen
Dorpsstraat 41
3941 JK Doorn
T (0343) 412802
M 06 26258682
Buitenplaats Oudeweg
Heerema Staete BV
i.o.v. Buitenplaats Oudeweg BV