Nieuwsbrief januari 2021

View this email in your browser
 
Beste liefhebbers van natuur, rust, ruimte, architectuur en privacy in een historische context,
​U ​heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in de ontwikkeling van Buitenplaats​ ​Oudeweg​ ​aan​ ​de Driebergsestraatweg​ ​in​ ​Doorn. Buitenplaats Oudeweg is centraal gelegen tussen de dorpen Doorn en Driebergen Rijsenburg, aan de rand van de randstad en op slechts 15 minuten rijden van Utrecht. Misschien bezocht u onze website, zag u berichten langs komen op social media of werd u getipt door Funda, uw makelaar of uw buren. Wellicht reed u langs en dacht u: ‘hier zou ik ooit wel willen wonen’. Hoe u ons ook heeft gevonden, we zijn blij met uw interesse en willen u graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Er is namelijk weer veel gebeurd de afgelopen maanden en daar praten we u in deze nieuwsbrief graag over bij. We wensen u veel leesplezier!
 
Team Buitenplaats Oudeweg
 
Een buitenkans op Buitenplaats Oudeweg
Het wordt steeds mooier, groener en levendiger op Buitenplaats Oudeweg. Op één na zijn alle negen bos- en parkvilla’s verkocht. De eerste villa's worden ook al bewoond en de komende maanden zullen de eigenaren van de villa's 2, 3 en 5 ook hun intrek nemen in hun prachtige woning. De buitenplaats krijgt steeds meer de sfeer en uitstraling die we voor ogen hebben. Het wordt werkelijk prachtig op deze bijzondere locatie in het groen. We praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen en wijzen u graag op de laatste mogelijkheid om ook uw droomvilla op Buitenplaats Oudeweg te realiseren.
 
Bouw in volle gang
2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar op vele fronten. Terwijl de wereld langzaam tot stilstand leek te komen, werkten we op Buitenplaats Oudeweg vol energie verder aan de totstandkoming van onze droom én die van de kopers van de villa’s. Zo tekenden de nieuwe eigenaren van villa 2 en 3 afgelopen zomer hun koopovereenkomst en kunnen we nu berichten dat villa 3 vorige week opgeleverd is en villa 2 binnenkort volgt. Ook villa 4 is inmiddels verkocht en de voorbereidingen voor de bouwwerkzaamheden zijn in volle gang. We heten de nieuwe eigenaren alvast van harte welkom op Buitenplaats Oudeweg. 
 
Een woonrijpe buitenplaats
Nu verschillende villa’s bewoond zijn en de bouw van de realisatie van Buitenplaats Oudeweg gestaag vordert, is het de hoogste tijd om een aanvang te maken met het woonrijp maken van de Buitenplaats. Er ligt inmiddels een verharde weg en binnenkort starten we met het aanleggen van bermen, wadi’s en het planten van hagen en bomen. Als alles volgens planning verloopt zijn deze werkzaamheden al vóór de zomer afgerond.
 
Nog te koop: Parkwoning 1
Parkvilla 1 is zonder twijfel een echte buitenkans op Buitenplaats Oudeweg. Deze charmante ingetogen villa vormt de schakel tussen het monumentale Huize Oudeweg en Buitenplaats Oudeweg. De woning staat op een zeer ruime kavel van 2.635 m2 met oude bomen en planten. Benieuwd naar deze villa? Bekijk dan de impressies en neem contact op de Makelaardij van der Linden (0343) 41 28 02.
 
Bekijk Parkwoning 1
 
Interesse?
Heeft u interesse om uw villa te realiseren in dit mooie kleinschalige- en exclusieve villa project? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze makelaar. Zij kunnen u alles vertellen over de huidige beschikbaarheid en mogelijkheden. 
 
www.buitenplaatsoudeweg.nl
 
Makelaardij Van der Linden
René van Groningen
Dorpsstraat 41
3941 JK Doorn
T (0343) 412802
M 06 26258682
Buitenplaats Oudeweg
Heerema Staete BV
i.o.v. Buitenplaats Oudeweg BV