EVE Architecten ontwerpt

exclusief resideren in het groen

Architect

Landelijk stoer maar toch modern. Hedendaags maar wel tijdloos. De villa’s ‘Heeremastaete’ combineren het beste van luxe wonen dankzij de bijzondere plek èn een stijlvol ontwerp. Waarbij we het thuisgevoel als uitgangspunt hanteren. Maar, vooral een villa afgestemd op hoe ù wilt wonen. Waar u zich thuis voelt en geniet van het goede leven…

Ons vak is zo mooi. Wij zijn thuis in het ontwerpen van een thuis. Elke ontwerpopgave is voor ons een nieuwe uitdaging. Altijd streven naar een nieuw, verrassend ontwerp. Net even dat wat men niet verwacht. Soms totaal iets anders, soms een subtiele verandering. Maar we gaan altijd voor het ‘wow-effect’. En dat kan alleen maar als het vak met passie wordt beoefend. Dan blijft de inspiratie komen. Want die krijg je dan overal. Je bent immers altijd met je vak bezig. Deze inspiratie samen met onze creativiteit, brengt ons al jarenlang tot het ontwerpen van mooie, unieke en stijlvolle villa’s. 

En door onze jarenlange ervaring, onze uitgebreide expertise en een gezonde dosis nuchterheid, hebben alle woningen van EVE Architecten een topkwaliteit. Wij zijn thuis in alle materialen en beheersen alle facetten op bouwkundig gebied. Vanuit het mooie Twente, waar ons ‘eigen thuis’ in Nijverdal staat, weten we architectuur met praktische uitvoerbaarheid goed te combineren. En elke keer opnieuw komen 


"Zo ontstaat een eigen handschrift. Dat is wat we hebben.
En dat maakt ons onderscheidend."
 

we met een uniek ontwerp. En toch zien we een bepaalde herkenbaarheid in onze ontwerpen. Maar dat zit meer in verhoudingen, karakter, stijlkenmerken en zorgvuldigheid die we bij elke villa nastreven. Zo ontstaat een eigen handschrift. Dat is wat we hebben. En dat maakt ons onderscheidend.

De villa’s ‘Heeremastaete’ biedt u exclusief resideren in het groen. Negen unieke villa’s in een parkachtige setting. Materialen, stijlkenmerken en kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Stucwerk gevels, strakke kaders in de dakkappelen, zwarte kozijnen en verticaal houtwerk, zorgen voor een gevarieerd beeld waarbij de onderlinge samenhang gewaarborgd blijft. De bijgebouwen zijn zorgvuldig mee ontworpen en passen zo perfect in het totaal. 

In een individueel gesprek met één van onze architecten, zet u samen verder de puntjes op de i zodat de villa echt ùw persoonlijke karakter weerspiegelt. Uw thuis, want daar is het allemaal om te doen…..

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat we trots zijn op ‘Heeremastaete’. Een wijk met een rijke variatie van verschillende villa’s. Allen met een eigen identiteit maar verbonden door ons handschrift. Deze historische buitenplaats schrijft zo opnieuw geschiedenis!

 

eve-bv.nl

EVE Architecten - Villa's
EVE Architecten - Villa's
EVE Architecten - Villa's